Aura Soma: het wonder van genezing met kleuren!

Ik werk met de equilibriumolie van Aura Soma, omdat ik tijdens behandelingen vaak kleuren zie of in iemands aura voel, die dan blijken te corresponderen met een olie van Aura Soma en de gemoedtoestand of fysieke klacht(en) van de cliënt. Vaak raakt die bepaalde kleur, als ik de kleur noem of laat zien, iemand emotioneel. Het kan ook zijn dat een cliënt zelf een flesje kiest dat qua kleuren of geur aantrekt.

Kleurentherapie als spiegel van de ziel!

De olieën van Aura Soma hebben een genezende werking op lichaam, geest en ziel. Ik gebruik aura soma als ondersteuning van de energie die ik doorgeef via mijn handen. Aura soma equilibriumolie wordt op het lichaam gebruikt.

Aura Soma quintessens en pomander

Daarnaast bestaan er extracten die worden verspreid in de aura (quintessence en pomander). Het zien en ruiken van deze extracten is op zich al een bijzondere ervaring. Ik geloof in de werking van kleuren en van de Aura Soma extracten, door eigen ervaring en succesvolle toepassing ervan, zowel voor mens als dier. De olie die ik voorschrijf kan iemand ook zelf thuis gebruiken, evenals de quintessence en pomander.

lees verder >